Kolačiće koristimo za poboljšanje vašeg iskustva. Nastavkom posjećivanja ove stranice pristajete na upotrebu kolačića.

BOŽIĆNI POKLONI Mali znaci pažnje za svaki budžet

bozicni pokloni na budzetz

Božić i vrijeme darivanja neupitno je svima najdraže. Taj mali znak pažnje od najbližih prijatelja ili članova obitelji uvijek će izazvati toplinu oko srca. Posebno ako baš pogode što volite. Darivanje i otvaranje božićnih poklona jedno od najboljih uspomena. No, znamo da se nemali broj vas muči što pokloniti najbližima. Pogotovo ako uzimate u obzir nekoliko faktora: budžet, dar koji ima značenje, koliko je koristan te hoće li se uopće svidjeti osobi kojoj poklanjate. Baš zato ćemo vam pomoći u odabiru najboljih božićnih darova u okviru manjeg budžeta. I bez brige, sigurno će ih oduševiti.

Čarape kao preslatki božićni poklon

Možda mislite kako čarape nisu dobar poklon, no prevarili biste se. Calzedonia ima prekrasnih čarapa koje se mogu kombinirati s najnovijim modnim trendovima, a osim toga, kvalitetne su i udobne. Rebraste koje se mogu savršeno kombinirati uz kratke suknje i gležnjače, one u žarkim bojama za odličan otkačeni outfit ili za zaljubljenike Disney i Harry Potter likova.

Rebraste kratke čarape s vunom i kašmirom, Calzedonia, 39.90 KN / 5.30 EUR
Kratke čarape Disney Minnie, Calzedonia, 32 KN / 4.25 EUR
Čarape od kašmira, Calzedonia, 32 KN / 4.25 EUR
Kratke čarape Harry Potter sa šljokicama, Calzedonia, 32 KN / 4.25 EUR

Mirisne svijeće

Nikada dosta mirisnih svijeća. Ovaj mali znaka pažnje razveselit će vama dragu osobu, a vi ne trebate posegnuti duboko u džep. Dobre i kvalitetne svijeće možete pronaći i po manjoj cijeni.

Sinsay, 45.90 HRK / 6.09 EUR
Pepco, 37.67 KN / 5 EUR

Začini

Gurmani znaju koliko začin vrijedi. Ako imate među vašim ljudima nekoga tko zaista voli hranu, začini su odličan izbor u tom slučaju.

Ruž za usne

Skincare i make up junkie će se raspametiti od bilo kakve šminke. Iako mnogi misle kako je samo skupo najbolje, za šminku na budžetu tu je Catrice kojeg obožavaju i mnogi vizažisti.

Etui za putovnicu i kartice

Ljubitelji putovanja morali su se strpiti skoro dvije godine da bi opet sjeli u avion i otišli u novu avanturu. No, budući da se sada putuje i putovanja nadoknađuje više nego ikada, etui za putovnicu i kartice odličan su i koristan dar.

Ulica snova, 90 KN / 12 EUR

Majica s temom najdraže serije

Majica s temom najdraže serije nepogrešiv je odabir dara. Srećom, u većini dućana možete pronaći majice s hit serijama, a u suprotnome možete ih naručiti ili dati izraditi isto po maloj cijeni.

Sinsay, 139.90 HRK / 18.57 EUR

Deka

Ukoliko vam zaista ništa ne pada na pamet, deka sa slatkim motivom je uvijek dobar odabir. Možete ih pronaći u svim dućanima po super cijenama te različitim veličinama i motivima.

Preporuka

Skip to content