Kolačiće koristimo za poboljšanje vašeg iskustva. Nastavkom posjećivanja ove stranice pristajete na upotrebu kolačića.

ChiaCups ima nove dizajnove koji su jednostavno savršeni za ljeto!

Svi ljubitelji dizajna i uređenja domova došli su na svoje kada se 2017. godina na tržištu pojavio hrvatski brend ChiaCups. Iza njega stoji Filipa Sorko, a prepoznatljiv je po svom unikatnom dizjanu – točkicama i zlatnim detaljima koji se potom kombiniraju s raznim dizajnovima i motivima, što ovisi i o godišnjem dobu ili blagdanima.

Kako su ove godine, posebno ovog ljeta hit žarke boje i šarenilo, ChiaCups predstavio je na svojim društvenim mrežama nove dizajnove šalica u ružičastoj boji. „Red+gold=perfect match #ChiaCups s crvenim točkicama imamo dostupnih na našem web shopu www.chiacupsstudio.com“, napisala je Filipa. Baš kao i ona, i mi vjerujemo kako će jako brzo biti rasprodane stoga vam preporučujemo da ih odmah naručite.

Inače, priča ovih preslatkih šalica započinje kada je Filipa poželjela imati originalne i unikatne šalice za kavu u svojoj kuhinji, a njezin dečko Antun, akademski kipar, napravio joj je komplet prvih Chia pehara. Nakon što je Filipa objavila šalice na Instagramu, vrlo brzo su stekle ogromnu popularnost, a to je ujedno bila i prilika za stvoriti svoj posao i brend.

Naime, svaka ChiaCup je unikatan i ručno izrađeni komad, napravljen s posebnom dozom ljubavi i kreativnosti kako bi šalice oživjeli i obogatili nečiji stol. Zaista se na svakom komadu može vidjeti koliko je detalja, pažnje i vremena uloženo u njega, a isto tako se vidi kako zapravo ne postoje dva identična komada.

Preporuka

Skip to content