INSPIRATIVNE IDEJE Soba za novorođenče

72
soba za novorodence
@kraft.tasarim

Iščekivanje djeteta i uređivanje dječje sobe kao i kupovina odjeće, igračaka jedno je od najljepših životnih iskustava. Ovo je trenutak kada možete biti jako kreativni, probuditi dijete u vama, igrati se bojama i detaljima ili se odlučiti za nešto jednostavno.

Ono što definitivni želite jest dizajnom pružiti djetetu umirujuću i ugnodnu atmosferu. Naravno, ne samo za vaše prvorođeno već i za vas i supruga jer će ta prostorija postati ona u kojoj ćete barem neko vrijeme provoditi najduže.

Jednostavna sivo-bijela kombinacija nikada neće izaći iz mode. Vječni klasik s kojim možete kombinirati razne detalje i sličnim nijansama.

Vesele životinjice na zidu svakog će razveseliti pa i vaše djetešce. Danas možete naručiti razne naljepnice i tapete online koje ćete postaviti u nekoliko minuta, a postoje i specijalizirani dućani ili soboslikari za uređenje.

Umjesto naljepnica, možete pronaći i ukrase u obliku životinja za zid umjesto slika. Svakako će izgledati drugačije i jedinstveno.

Pronašli smo do sada najneobičniju sobu koja nas je ostavila bez daha. Uz nježne boje ukomponirajte svjetlo na sliku. Uvijek će dati intimnu atmosferu.

Ako ste ljubitelj klasičnih kombinacija,  zemljanih boja, crnih, smeđih, zlatnih, onda je ovo soba za vaš ukus.