Kolačiće koristimo za poboljšanje vašeg iskustva. Nastavkom posjećivanja ove stranice pristajete na upotrebu kolačića.

JLo otvorila dušu za Netflixov dokumentarac Halftime

Latino megadiva, 52-godišnja Jennifer Lopez, objavila je prvi trailer za svoj nadolazeći dokumentarni film, sniman u produkciji Netflixa. Pod simboličnim nazivom Halftime, prvi put će pustiti ljude u svoj privatni život. Film će se premjerno prikazati 8. lipnja na Tribeca Film Festivalu, a 14. lipnja dolazi na streaming servis Netflix.

Dokumentarni film prikazuje njezin život odnosno tijek karijere svih ovih godina, izazove i pritiske s kojima se suočavala, kao i emocionalne uspone i padove. Dokumentarac će pratiti i neke njezine nedavne uspjehe poput nastupa na Supwe Bowlu 2020. sa Shakirom, preko filma Hustlers koji je izašao 2019. godine te najnovijeg Marry Me s Owen Wilsonom i Malumom. No, ipak priznajemo da se i mi, kao i mnogi njezini fanovi veselimo uvidu u njezin obiteljski i intimniji život.

Kako je uskladila karijeru, obiteljski i majčinski život i zadržala status seks simbola, otkrit će nam u Halftimeu. Ben Affleck je također sjeo pred kamere za potrebe snimanja ovog dokumentarca i govorio o tome kako se JLo borila s negativnošću, kritikama i brojnim predrasudama, posebno u usponu njezine karijere kada su prvi put bili zaručeni.

Inače, Netflix je poznat i po svojim dokumentaraca slavnih osoba pa se na popisu uz nadolazeći dilm o Jennifer Lopez, nalazi i Britney Spears, Georgina Rodrigueu, Lady Gaga, Michelle Obama i drugi.

Preporuka

Skip to content