Jimmy Choo predstavio ljetnu kolekciju Beach Capsule 2022

72
jimmy choo summer

Sporo i bezbrižno ljeto koje provodite na plaži dok ‘hvatate’ boju uz umirujuću melodiju morskih valova u pozadini, jedno je od najjednostavnih životnih užitaka za kojima svi žudimo. Kolekcija Jimmy Choo Beach Capsule 2022. inspirirana je i dizajnirana da unese dašak glamura u ovaj idilični ljetni bijeg od realnosti. Kolekcija Beach Capsule 2022. koja uključuje obuću, modne dodatke i kupaće kostime, inspirirana je ležernim glamurom uz bazen s hit bojama ovog ljeta.

Govoreći o kolekciji, kreativna direktorica Sandra Choi rekla je: „Sanjala sam o poslijepodnevu kraj bazena kad sam osmišljavala kolekciju Beach Capsule 2022. Odvažne, svijetle boje vode, ležaljki i gumenjaka inspirirali su paletu boja. Željela sam kreirati stilove koji su glamurozni, ali ležerni i udobni, najbolji od svih svjetova. Ova Beach Capsule kolekcija govori o jednostavnim užicima – nečemu čemu se svi možemo poistovjećivati, nečemu za čime svi čeznemo.”

Kolekcija Jimmy Choo Beach Capsule 2022. obojana je u tri ključne nijanse: žuta, bijela i Malibu plava. Udobne siluete koje ne narušavaju stil osiguravaju da je žena Jimmy Choo glamurozna i spremna za ljeto od glave do pete. Kako bi proslavili lansiranje, kolekcija oživljava u razigranom spotu kampanje uz plažu u kojem glume Dee Mahmoud i Fay Ezzat.