Kolačiće koristimo za poboljšanje vašeg iskustva. Nastavkom posjećivanja ove stranice pristajete na upotrebu kolačića.

POP ART MANIKURA Viralni trend koji stiže iz stripa

pop art manikura

Novi trend u manikuri je stigao, zahvaljujući TikToku. Možda niste uzbuđeni zbog još jednog trenda, jer oni dolaze i odlaze preko noći, no obećajemo vam – ovo ćete sigurno isprobati. Naime, možda ste posljednjih dana (ili tjedana) na mrežama primijetili nail art na noktima za koji ste se sigurno zapitali jesu li to nacrtani nokti, naljepnica, ili što? To je novi trend proizašao ravno iz stripova.

Pop art nokti inspirirani stripovima najnoviji su trend nail art-a koji se masovno pojavljuje na For You stranicama društvenih mreža. Također poznat kao crtani nokti, ovaj stil manikure karakterizira 3D efekt koji pružaju naslikane linije oko perimetra nokta, koje stvaraju dimenziju koja oponaša animirane crteže iz stripa, a otuda dolazi i sam naziv.

S pop art noktima možete biti jednostavni i minimalistički ili hrabri i animirani koliko god želite jer stil dizajna ove manikure privlači poglede kako god se okrenete. Inače, ovaj nail art je postigao ekstremnu popularnost baš zato što je drugačiji od onih, klasičnih, na koje smo naviknuli poput ombre stila, francuske manikure i sl. Kao što vidite, pop art manikuru možete napraviti na svim oblicima noktiju, od bademastih do kockastih te na svim veličinama.

Preporuka

Skip to content