Kolačiće koristimo za poboljšanje vašeg iskustva. Nastavkom posjećivanja ove stranice pristajete na upotrebu kolačića.

SPEKTAKL U PULI Robbie Williams najavio dva koncerta u lipnju

robbie williams u pulskoj areni

Datumi u 2023. godini već se pune sa svjetskim glazbenim imenima koji su najavili održavanje koncerta u Hrvatskoj. Njima se pridružuje i kralj popa, legendarni Robbie Williams i to s dva koncerta u pulskoj Areni, 27. i 28. lipnja 2023. godine kojima obilježava 25 godina karijere.

Britanska ikona ponovno dolazi u Hrvatsku nakon 10 godina. Nastupu na zagrebačkom Maksimiru prisustvovalo je oko 25 000 ljudi ne samo iz Lijepe Naše nego i okolnih zemalja, a mnogi taj koncert još uvijek nazivaju jednim od najboljih pop koncerata na našem prostoru. Svi koji su u glas pjevali megapopularne pjesme poput ‘Angels‘, nije smetala niti kiša koja je lijevala gotovo cijeli nastup.

No, ovaj put umjesto Zagreba, Robbie je odabrao amfiteatar koji slovi za jedan od najljepših prostora za održavanje koncerata u Hrvatskoj, a i šire. U rujnu ove godine Williams je izbacio novi album povodom 25 godina solo karijere pod nazivom ‘XXV‘ u kojem je obradio svoje najveće hitove u pratnji s Metropole Orchestrom, ali nije razočarao niti novim pjesmama koje su se našle na ovom albumu.

Preporuka

Skip to content