Što pokloniti knjigoljupcima, a da nisu knjige? Imamo ideje!

66
@etsy

Ako među prijateljima ili obitelji imate knjigoljupca kojem više ne znate što darivati za rođendane ili posebne prigode, olakšat ćemo vam posao. Iako su knjige zaista odličan izbor, ponekad je upitno ima li već tu knjigu, voli li određenog autor itd. Kako biste izbjegli sva ova pitanja i nedoumice, postoji kutak predivnih stvari za knjigoljpce, osim knjige, koji će ih jednostavno oduševiti.

Mirisna svijeća

Zamislite kako je divno doći doma, odjenuti udobnu odjeću, smjestiti se u najdražu fotelju, upaliti mirisnu svijeću i uzeti knjigu u ruke.

Deka

Knjiga, mirisna svijeća i ništa manje važna mekana dekica. Morate i vi priznati kako i preko ljeta nema boljeg osjećaja nego se u večernjim satima pokriti dekicom i uživati u štivu.

Stolna ukrasna lampa

Ukrasna stolna lampa ne samo da je izvrstan odabir za strastvene čitače, već je i savršeni dodatak za dom.

Sinsay

Kindle

Ako želite malo dublje posegnuti u džep, s kindle-om nikako ne možete pogriješiti.

Zidna polica

Polica za knjige odlično se može uklapati u dom. Svakako imajte na umu kakvo je uređenje prostora i želje osobe koju darujete pa prema tome odaberite policu. Srećom, danas možete pronaći oblike i boje kakve poželite.

Momax

Držač za knjige

Držač za knjige je super ideja, pogotovo ako je osoba sklona pravljenju recepata iz kuharica. Kako se knjiga ne bi uništila, ovo je genijalna stvar!

Vivre

Šalice s motivima knjiga

Sa šalicama se nikada ne može pogriješiti, a odaberete li ih još s motivima knjiga, ne samo da će vam vaša osoba biti vječno zahvalna već će imati i predivnu uspomenu na vas svaki puta kada uzme šalicu.

Bookmark

Ovo je jednostavno osnovna stvar koju svaki ljubitelj knjiga mora imati u svom domu. Međutim, ako se potrudite i nađete personaliziranu ili neku s ultra kul motivima, to je pravi znak pažnje.