Kolačiće koristimo za poboljšanje vašeg iskustva. Nastavkom posjećivanja ove stranice pristajete na upotrebu kolačića.

The Lincoln Lawyer – nova hit serija Netflixa

Netflix ima novu hit seriju – The Lincoln Lawyer koja je postala konkurencija do sada najgledanijoj Netflixovoj seriji Ozark. Naime, od početka emitiranja 13. svibnja, gledanost joj je skočila na sam vrh ljestvice.  Kako i ne bi kada nas je sjajna glumačka postava s napetom pričom punom iznenađenja prikovala za male ekrane.

Serija The Lincoln Lawyer produkcija je Davida E. Kelleya, dobro poznatog imena američke televizijske produkcije. Njegovi prethodne uspješnice poput Ally McBeal, Big Little Lies ili Anatomy of s Scandal garantiraju dobru zabavu gledajući ovaj dramski hit.

Serija prati život glavnog junaka Mickeyja Hallera, odvjetnika koji se priprema za slučajeve u svom Lincolnu. Inače, lik je utemeljen na seriji od sedam romana autora Michaela Connellyja pa vam je možda naziv i radnja poznata. Mickey Haller oživio je i na velikim ekranima, a utjelovio ga je oskarovac Matther McConaughey, dok ga u seriji glumi Manuel Garcia-Rulfo.

Serija započinje tako što se Mickey vraća u pravničke vode nakon nesreće i ovisnosti, nakon što mu je poznanik Jerry Vincent ubijen te mu ostavlja svoju odvjetničku praksu. Haller preuzima njegove slučajeve, uključujući slučaj Trevora Elliota kojeg glumi dobro znani Christopher Gorham. Ovaj bogataš optužen je za ubojstvo svoje supruge i njezinog ljubavnika.

Već možete pretpostaviti kako prepreka u Hallerovom slučaju ne nedostaje, baš kao ni uzbuđenja. Stoga ako ne znate što pogledati i željni ste nove drame u sudnici, The Lincoln Lawyer pravi je odabir.

Izvor: YouTube

Preporuka

Skip to content