Kolačiće koristimo za poboljšanje vašeg iskustva. Nastavkom posjećivanja ove stranice pristajete na upotrebu kolačića.

VJEČNI HIT Bočice za vodu

Ako ste pomislili kako se od vode ne može napraviti trend, promislite još jednom. Naime, bočice za vodu su postale hit kojeg svatko mora imati. Bočice za vodu možete pronaći u svim brendovima – od sportskih pa do luksuznih. Možete ih kupiti od gotovo svakog dućana za nekoliko desetaka kuna, a one najskuplje sežu i do preko 4000 kuna čiji su ponosni vlasnici svjetski poznati brendovi poput Fendija, Burberryja i sl.

Zdravi način života popularizirao bočicu za vodu

Ovaj proizvod je svoju popularnost stekao najvećim dijelom zbog zdravog načina života. Mnogi su se osvijestili i započeli živjeti zdravim načinom života što znači da u svoj organizam unose određenu količinu vode, koju preko ljeta vole dodatno osvježiti s limunom, narančom ili đumbirom, paze na namirnice koje konzumiraju, redovito vježbaju, meditiraju, itd.

Još jedan važan faktor koji je igrao ulogu u populariziranju bočica za vodu jest i činjenica da ako koristite plastične bočice, jedan ste od najvećih onečiščivača okoliša. Naime, čak jedna plastična bočica može se zadržati oko tisuću godina na površini zemlje ili u moru dok se ne razgradi. S druge strane, staklene bočice za vodu ne štete okolišu, ne bacate ih u smeće te time čuvate okoliš.

Također, plastika je izrazito štetna za zdravlje te voda mijenja okus u takvoj ambalaži. U sebi sadrži kemikaliju BPA kao i druge štetne spojeve poput vinil-klorida koji izazivaju hormonske poremećaje te dovode metabolizam u disbalans. Postoje i istraživanja koja pokazuju da su kancerogena.

Dakle, najbolja stvar koju možete učiniti za sebe i okoliš jest kupiti bočicu za vodu koja može biti u bilo kojoj boji, s raznim dizajnovima ili personalizirana.

Staklena boca Ukiyo
Boce od nehrđajučeg čelika
Equa staklena boca
Alltoys Mickey Mouse
Nova Crystals

Preporuka

Skip to content