WINTER WONDERLAND Iskoristite čari zime za bajkovito vjenčanje

35
zimsko vjencanje, bozicno vjencanje
@pearleweddings

Svi znamo kako je sezona vjenčanja od proljeća, točnije nakon Uskrsa pa sve do kraja rujna. Termini se rezerviraju unaprije i do dvije godine, posebno ako želite određeni datum. No, znate li da su sve popularnija i zimska vjenčanja? Možda vam na prvu ne zvuči baš divno jer pomislite na hladnoću, što odjenuti, hoće li vas zatrpati snijeg ili još gore, bljuzga i kiša… Međutim, zimska vjenčanja mogu biti bajkovitija od onih koja se održavaju u sezoni vjenčanja.

Dekoracija

Za ljubitelje Božića, zimsko vjenčanje je zapravo savršeni odabir vremenskog perioda jer ništa nije toliko magično kao bogata božićna drvca u sjajnim lampicama, kristalne čaše s detaljima pahuljica, bijelo cvijeće duž stola sa srebrenim stolnjacima, a gdje su tek mali borići ili bijelo-srebrni orašari od skroz malenih do onih u prirodnoj veličini? Žirevi, umjetni snijeg, crveno-zelene kombinacije dekoracija, jednostavno savršeno i bajkovito.

Torta

Možda su vam klasične torte s figuricama mladenaca dosadile ili se želite odmaknuti od šarenog ili bijelog cvijeća na torti, a ne znate što biste drugo? Zimska torta sa žirevima, kariranom trakicom ili s graničicama bora definitivno je nešto potpuno drugačije što će sve zadiviti.

Buket

U svom domu sigurno imate razne božićne aranžmane sa češerima, božikovinom, crvenim bobicama, možda zlatno posprejanim jabukama, krznenim ili drvenim ukrasima, a sada zamislite kako bi buket za vjenčanje izgledao prekrasno u toj kombinaciji.

Pozivnice, jelovnik, zahvalnice

Kada se radi o pozivnicama, zahvalnicama ili jelovnicima, i tu su mogućnosti jako velike. Stil i ton možete odabrati u zimskoj tematici što će opet biti drugačije od klasičnih pozivnica.

Fotografije

Treba li uopće više reći od ovih fotografija koje smo odabrali za vas? Znate kako se kaže – slika vrijedi tisuću riječi.