Kolačiće koristimo za poboljšanje vašeg iskustva. Nastavkom posjećivanja ove stranice pristajete na upotrebu kolačića.

WINTER WONDERLAND Iskoristite čari zime za bajkovito vjenčanje

zimsko vjencanje, bozicno vjencanje

Svi znamo kako je sezona vjenčanja od proljeća, točnije nakon Uskrsa pa sve do kraja rujna. Termini se rezerviraju unaprije i do dvije godine, posebno ako želite određeni datum. No, znate li da su sve popularnija i zimska vjenčanja? Možda vam na prvu ne zvuči baš divno jer pomislite na hladnoću, što odjenuti, hoće li vas zatrpati snijeg ili još gore, bljuzga i kiša… Međutim, zimska vjenčanja mogu biti bajkovitija od onih koja se održavaju u sezoni vjenčanja.

Dekoracija

Za ljubitelje Božića, zimsko vjenčanje je zapravo savršeni odabir vremenskog perioda jer ništa nije toliko magično kao bogata božićna drvca u sjajnim lampicama, kristalne čaše s detaljima pahuljica, bijelo cvijeće duž stola sa srebrenim stolnjacima, a gdje su tek mali borići ili bijelo-srebrni orašari od skroz malenih do onih u prirodnoj veličini? Žirevi, umjetni snijeg, crveno-zelene kombinacije dekoracija, jednostavno savršeno i bajkovito.

Torta

Možda su vam klasične torte s figuricama mladenaca dosadile ili se želite odmaknuti od šarenog ili bijelog cvijeća na torti, a ne znate što biste drugo? Zimska torta sa žirevima, kariranom trakicom ili s graničicama bora definitivno je nešto potpuno drugačije što će sve zadiviti.

Buket

U svom domu sigurno imate razne božićne aranžmane sa češerima, božikovinom, crvenim bobicama, možda zlatno posprejanim jabukama, krznenim ili drvenim ukrasima, a sada zamislite kako bi buket za vjenčanje izgledao prekrasno u toj kombinaciji.

Pozivnice, jelovnik, zahvalnice

Kada se radi o pozivnicama, zahvalnicama ili jelovnicima, i tu su mogućnosti jako velike. Stil i ton možete odabrati u zimskoj tematici što će opet biti drugačije od klasičnih pozivnica.

Fotografije

Treba li uopće više reći od ovih fotografija koje smo odabrali za vas? Znate kako se kaže – slika vrijedi tisuću riječi.

Preporuka

Skip to content