Kolačiće koristimo za poboljšanje vašeg iskustva. Nastavkom posjećivanja ove stranice pristajete na upotrebu kolačića.

Znakovi po kojima ćeš prepoznati da je zaljubljen u tebe, čak i ako ti nije još rekao

Upoznali ste divnog muškarca, sve češće provodite vrijeme zajedno, idete na izlete, kuhate večere, seks je više nego dobar, upoznali ste neke njegove bliske prijatelje. No, još uvijek niste definirali vaš odnos, niti vam je rekao da je zaljubljen u vas. Možda vam je neugodno pitati ga jer ne želite ispasti očajni ili ga otjerati od sebe, ali postoje određeni znakovi po kojima ćete to prepoznati.

  • Dio ste njegovih društvenih mreža. Htjeli vi to ili ne, društvene mreže danas igraju veliku ulogu u našim životima. Ako će objaviti vaše zajedničke trenutke putem mreža, znajte da ste postali dio njegovog života i to se ne srami pokazati.
  • Priča o vašoj budućnosti. Planiranje izleta, zajedničkih odlazaka na rođendane vaših prijatelja, možda neki koncert u budućnosti, sve su to znakovi koji ukazuju na to kako želi provoditi vrijeme s vama.
  • Emocionalno je intiman s vama. Biti intiman fizički s nekime je sasvim drugačije od biti intiman emotivno s nekime. Dijeljenje ranjivih trenutaka, dobrih i loših dana znači da se osjeća dovoljno sigurno uz vas.
  • Pokazuje interes za vaše hobije. Čak i ako ga nikada nisu zanimali neki od vaših interesa, sve dok pokazuje zanimanje za vaše strasti, znači da ga zaista zanimaš.
  • Biraju vas umjesto prijatelja. U većini slučajeva muškarci će odabrati druženje sa svojom ekipom nego s djevojkom. Ali, ako počne odabirati vas i stavljati vas kao prioritet, očito mu se perspektiva o prioritetima promijenila. To znači kako mu se više sviđa provesti subotu navečer s vama na udobnom kauču nego piti s prijateljima.
  • Kada ga trebate, ništa drugo nije važno. Ako se ne osjećate dobro, bolesni ste, hitno vam treba pomoć, on neće razmišljati ni dvije sekunde i odmah kreće prema vama, to je dobar znak.
  • Podržava vad. Podržavati nečije snove i želje, poticati da budete što bolja osoba – to je čovjek kojem si se uvukla u srce.
  • Dijeli s vama sitnice. Prepričava vam kako je proveo dan, kako je bilo na poslu, što je pričao s prijateljima, ili sasvim neke nebitne sitnice koje su mu uzele pažnju.

Preporuka

Skip to content